cv

Profil
Jeg lever og ånder for kreativitet og har holdt en blyant i hånden så længe, jeg kan huske. Jeg gør en dyd ud af at være i konstant udvikling og altid aflevere min opgaver til tiden. Gennem mine mange forskelligartede opgaver har jeg fået en bred vifte af kreative kompetencer indenfor alt fra illustration, animation, design, storytelling til ideudvikling. 

Erhvervserfaring:

Forlaget ConDidact A/S — 2006 - 2017, Ansat som tegner, animator og grafiker. (ConDidact udvikler digitale undervisningsportaler, som f.eks. danske-dyr.dk, frilæsning.dk og inengslishplease.dk.)

Illustrationer

Mit hovedopgave var at illustrere skøn-og faglitterere e-bøger for frilæsning.dk. Jeg har illustreret i omegnen af 400 e-bøger for forfattere som Rune T. Kidde, Josefine Ottesen, Kenneth Bøgh Andersen, Dorte Roholte, Thorstein Thomsen, Hans Christian Hansen, Michael Jensen og mange flere. Ligeledes har jeg tegnet et stor udvalg af plakater, julekalendere, spil, vignetter, tegneserier, dyr og mm.

Ideudvikling og animation

Hos ConDidact fungerede jeg også som ideudvikler på vores kampagner. Et typisk eksempel kunne være “Den store Mariehønejagt” for danske-dyr.dk. Her stod jeg for: konceptudvikling, storyboard, sangtekst, indspilning, animation, opsætning af brochure og fremstilling af grafisk materiale til de sociale medier.

Spil

Ligeledes var jeg ophavsmand til “Perlespillet”, som er et onlinespil udviklet til danmarksrejsen.dk

Danmarksrejsen.dk blev til i et samarbejde mellem ConDidact A/S og Friluftrådet

Sammen med Christen Bach skrev, indspillede og designede vi over 30 videoer. Spillet var udviklet til at skabe interesse for Danmarks naturperler.

Messer

Jeg var en fast del af ConDidacts messehold, hvor jeg var med til at udvikle vores stand og komme op med salgskoncepter. På messerne var jeg desuden med som et trækplaster med mit live tegneshow, hvor messens gæster kunne følge med i tilblivelsen af en børnebog.

Freelance illustrator — 1993 - idag
Fik mine første betalte illustrationsopgaver for Faaborg kommune, da jeg var omkring 14 år. Siden har jeg leveret illustrationer til over 30 bøger, både børnebøger og fagbøger. Siden 2008 har jeg illustreret og designet for Scanseason. Gennem årene har jeg bla. designet en masse nisser, som er produceret som alt fra polyfigurer, til kopper, tallerkener og nisselandskaber. Jeg har desuden illustreret en lang række nytårs-ting, som hagesmække, knaldperler og bordbomber. Flere af jule- og nytårsvarerne er blevet solgt til landsdækkende supermarkedskæder som Bilka, Føtex og Fakta, og tre af bordbomberne er faktisk endt på Kinas officielle museum for fyrværkeri.
Jeg har løst opgaver for bla.: DR, Ibis, Scanseason, Knowledgelab, Dansk psykologisk Forlag, Odense Sygehus, Integrated Care, Forlaget Talisman og mange flere.

Forsejl i 1000 år — 2005-2006
Maritim kultur-havnefestival i Odense, grundlagt af Steffen Møller. Her stod jeg for udvikling af forskelligt grafisk materiale og animationer til oplysning om maritime emner.

Nørgård mikkelsen - 2001 og igen 2002
Var i to omgange i praktik hos Nørgård Mikkelsen i Odense, hvor jeg fik forskellige opgaver med alt fra illustration, ideudvikling til grafisk design

Jysk rengøring 1999 - 2002
Fungerede som altmuligmand for min chef, Nils Sander i Jysk Rengøring, hvor jeg arbejdede med alt fra: havearbejde, klargøring af dødsboer, alm. rengøring, til polering af gulve, pudsning af vinduer og meget mere.

Uddannelse:
1985-1996: Horne skole
1996-1999: Faaborg Gymnasium (hvor jeg modtager 3 legater for mit kreative bidrag)
2002-2005: Odense Fagskole (med speciale i animation og computerspil)

IT-kompetencer:
Photoshop, Illustrator, Aftereffects, Premiere og indesign

Sprog:
Dansk: Modersmål
Engelsk: Flydende, både mundtligt og skriftligt
Tysk: God forståelse

Erhverskompetencer:
Illustration af alt fra bøger til plakater, både håndtegning og digitalt
Animation, både digitalt og i hånden
Ideudvikling